- BĂUTURI
- BURGERS – RIBS
- CIORBE – SUPE CREME
- DESERT
- GUSTĂRI – ANTREURI
- MENIU DE VARĂ – Chef Recomandă
- MIC DEJUN – SANDWICH
- PASTE – RISOTTO
- PREPARATE DE CARNE – PEȘTE
- SALATE
- SIDE
-
46,00 lei
Chicken Supreme 320g
(piept de pui fraged și delicios gătit la „sous vide”, ciuperci de pădure gătite în unt și cimbru, acompaniat de un risotto cu ierburi aromate și ulei cu aromă de…
-
47,00 lei
Crusted Chicken 300g
(piept de pui gătit la „sous vide” învelit în prosciutto crocant, acompaniat de cartofi piure aromatizați cu trufe)
-
77,00 lei
Pan-seared Sea Bream 350 g
(file de dorada marinata in vinegreta de limes,gratinata la cuptor,acompaniata de piure de tleina cu cartofi)
-
62,00 lei
Pork Cheeks 400 g
(obrajori de porc confiati in grasime de rata gatiti la sous vide,piure de cartofi sos brun si ceapa murata)
-
62,00 lei
PorK Chops 450 g
(cotlet de porc cu os si soric crocant gatit peste noapte la sous vide acompaniat de cartofi condimentati cu unt si tarhon ,limes sos brun si anason)
-
74,00 lei
Sea Bass & Squash Butternut Risotto 280g
file de lup de mare, beurre noisette cu aromă de portocală, risotto cremos cu piure de dovleac
-
87,00 lei
Tasty&Tender Beef 370 g
(felii fragede de muschi de vita marinat,risotto cremos cu parmezan,reductie de vin porto)
-
89,00 lei
Venison Stew 350 g
(un delicios gulas de cerb gatit la foc mic si indelungat,acompaniat de cartofi sfarmati aromatizati cu tarhon ,un si limes)
-
89,00 lei
Venison Stew 400 g
(un delicios gulas de cerb,gatit la foc mic si indelungat,acompaniat de cartofi sfarmati aromatizati cu tarhon si limes)